Jak je to s překlady? + Info ohledně Outlast 2

Novinky - Články » Jak je to s překlady? + Info ohledně Outlast 2

14.4.2021, Admin

Info, co se dělo a bude dít po novém roce a jak je na tom momentálně Outlast 2. 

Co se stalo?

Předem se moc omlouvám, že jsem nedával po novém roce o sobě moc vědět. Byl jsem "aktivní" na instagramu @preklady_od_misaka. Na začátku roku jsem chytil onemocnění covid 19. Poté jsme měli úmrtí v rodině a následně jsem měl velké psychické problémy. Každopádně, jsem zpět! 

Lost lands: Redemption 

Překlad je momentálně pozastaven. protože jsem já sám nestíhal překládat tolik her najednou. Moc se za to omlouvám. Překlad začne hned, po dokončení překladu Outlast 2. 

Outlast 2 

Outlast je největší priorita a na něm pracuji prakticky celou dobu. Nedávno se mi bohužel smazal ještě nezálohovaný kompletně přeložený soubor, takže celý tento soubor se nyní překládá znovu a kvůli škole a spoustě dalším věcem nemohu s jistotou říct, kdy překlad na Outlast 2 výjde. Pracuji na tom opravdu skoro každý den, ale času je málo a jsem na to sám. Děkuji za pochopení! :) 

Mišák - 14.4.2021 12:59 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?
najt11 - 12.5.2021 00:12
Škoda, že jsi sám :-( popřemýšlej o výpomoci ;) máš pěkný web, rozjet překladatelskou " firmičku" o 5-10 lidech, překládat x titulů ročně, zavést si testování a exklusivitu k překladům v rámci podpory a příspěvků to nezní špatně :-) ono to je fakt stále jen koníček, ale myslím si , že člověk na tom něco málo vydělat může. Dnes je neskutečný množství skvělých her bez cz a na netu kolikrát čtu ankety kde hlasují tisíce lidí, který jsou ochotní finančně přispět, ono pak když každý přihodí 200,- a počet lidí budou třeba 2-3 tisíce tak půl míče tam je hned, jako kompenzace za čas a úsilí. Podle mě by to stálo za zvážení :-)
Odesláno z IP: 2a00:1028:83d0:52ba:3dcd:5bce:47ca:5db0

Webové stránky zdarma

Nepřihlášený